Onze diensten

GSB Grafische Afwerking verzorgd graag uw drukwerk. Wij zijn dé binderij die in staat is uw drukwerk op korte termijn handmatig of machinaal af te werken. Bekijk onze mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. 

  • Hardcover boekproducties

Het cover-materiaal kan dan een gedrukt omslag zijn die wij voorzien van een mat- of glans laminaat.​

Ook maken wij gebruik van onder andere mooi Italiaans kunstleer zoals 'Vivella' of 'Charme' die we dan kunnen voorzien van een mooie foliedruk in zilver, goud, etcetera of een thermopreeg waarbij het materiaal mooi verkleurd door de warmte van het cliché.

  • Softcover boekproducties

U kunt uw omslag digitaal of in offset gedrukt aanleveren waarbij wij dan de juiste keuze voor het laminaat kunnen bepalen. Verschillende soorten drukwerk vragen om een verschillend soort laminaat. We adviseren u graag.

  • Wire-O

Notebooks, jaarrapporten, kalenders etcetera kunnen wij voor u vergaren, ponsen (met 3:1 of 2:1 ponsblokken) en voorzien van een metaal, zwart of witte wire-o. Deze maten en kleuren zijn altijd bij ons op voorraad. Speciale kleuren gaan meestal op aanvraag.
Ook kunnen wij de covers van de wire-o cacheren of omplakken op een grijsbord waardoor er een hardcover wire-o boekje ontstaat.

Ook een verborgen wire-o kunnen wij voor u verzorgen. Overleg geeft heel veel mogelijkheden om tot een speciale uitvoering te komen.

  • Displays plakken

Displays 2-zijdig cacheren op een 2 millimeter grijsbord en daarna voorzien van een standaard in kleine tot middelgrote oplages.
Ook kan uw display omplakt worden en de binnenzijde voorzien worden van een spiegel voor een nog mooier resultaat.
Ieder formaat tot 48 centimeter breedte en 100 centimeter lengte kunnen wij voor u verwerken.

  • Bloks maken

Als u bloks wilt laten maken, kunnen wij deze voor u lijmen, maar ook kopnieten en met een linnen strook omplakken. Ook kan uw drukwerk met een dekvel omplakt worden.

  • Geniet brocheren

Ook voor uw hechtwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben een hechtstraat waar we maximaal 40 pagina's kunnen verwerken. Ook kunnen we uw brochures voorzien van oognietjes.​

  • Divers handwerk

Handmatig afwerken, zoals:
- Invoegen van tabbladen
- Inhoud in ringbanden plaatsen
- Handmatig mappen plakken en vouwen
- Opplakken van items (bijvoorbeeld sleutelhangers op kaarten)
- Mailings
- Seal-bag verpakken met adresdrager
- Etiketeren
- Banderen
- Handmatig vergaren

Etcetera. Niets is te gek, vraag om advies voor uw speciale wensen.