Ruim 30 jaar actief en een begrip in de Alphense regio.

​GSB is een afwerkingsbedrijf die zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in bijzondere hardcover boekproducties in de kleinere oplages.

Er is tegenwoordig veel vraag naar speciale producties en bijzondere uitgaves gekomen waar kwaliteit en uitstraling van het boek voorop staat.

Zo maken wij veel studentenalmanakken die voorzien zijn van bijzonder cover-materiaal en waarbij wij mooie foliedrukken of een thermopreeg op de band maken.

​Een klein, vast team met veel werkervaring en ideeën kunnen u helpen om een mooi product tot stand te laten komen.

Aarzel dus niet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee!

- Klein begonnen en klein gebleven zodat we de tijd kunnen blijven nemen voor onze klanten - 
GSB Grafische Afwerking is een kleine boekbinderij die in 1987 is opgericht door Pleun en Jaap Broer, vader en zoon. Afgelopen jaren is het bedrijf langzaam overgedragen aan de derde generatie boekbinder. In ons familiebedijf werken we al jaren met een klein, trouw clubje personeel.

GSB Grafische Afwerking richt zich voornamelijk op kleine oplages hardcovers waaronder studentenalmanakken. Wij draaien onze hand niet om voor speciale aanvragen.

Vriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit leveren staat bij ons centraal. Doordat we klein zijn begonnen én klein zijn gebleven kunnen we deze kernwaardes waarborgen. Tijd nemen voor de klant en luisteren naar de speciale of specifieke wensen is waar ons hart sneller van gaat kloppen.
Van studentenalmanakken tot koffietafelboeken - we gaan geen enkele aanvraag uit de weg!